Μπαταρίες μοτοσυκλέτας
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Winner Moto Batteries
Μεταφερθείτε στο αντίστοιχο τμήμα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Mπαταρίες μοτοσυκλέτας

Αν ψάχνετε μπαταρίες μοτοσυκλέτας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεστε στη σωστή σελίδα! Στο Ηλεκτρόνιο διαθέτουμε μπαταρίες μοτο εξαιρετικών επιδόσεων, αλλά και εξαιρετικής σχέσης απόδοσης – τιμης. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε αποκλειστικά και μόνο τις μπαταρίες Winner λόγω των υψηλών επιδόσεών τους και την αξιοπιστία τους. Με μια γκάμα προϊόντων που καλύπτει περισσότερους απο 160 κατασκευαστές, θα βρείτε σίγουρα την μπαταρία που χρειάζεστε. Για να βρείτε την μπαταρία της μοτοσυκλέτας σας, επισκεφτείτε το ευρετήριο μπαταρίας.
Οι μπαταρίες μοτοσυκλέτας της Winner καλύπτουν όλο το φάσμα των μοτοσυκλετών. Οι μπαταρίες μοτο, είναι κατάλληλες και για χρήση σε Jet ski αλλά και  σε ATV & UTV οχήματα.

 • Η σειρά Winner Pegasus αποτελείται από μπαταρίες μοτοσυκλέτας ξήρας φόρτισης, με δοχείο υγρών και βαλβίδα εξαέρωσης.
 • Η σειρά Winner Centaurus αποτελείται από μπαταρίες AGM, μοτο ξηράς φόρτισης, με δοχείο υγρών, για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας.
 • Η σειρά Winner Amazon αποτελείται από πανίσχυρες μπαταριες μοτο τεχνολογίας AGM & GEL. Oι μπαταρίες ΑGM & GEL είναι χωρίς υγρά και έχουν αργό ρυθμό αυτοεκφόρτισης. ΑGM είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατασκευή μπαταριών υψηλής απόδοσης και σταθερής αξιοπιστίας. Πλήρης σειρά AGM και GEL σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Πως λειτουργεί η μπαταρία μοτοσυκλέτας

H μπαταρία μοτοσυκλέτας, είναι ένα σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού. Παράγει ρεύμα απο τη χημική αντίδραση που πραγματοποιείται κατά την ένωση του θειικού οξέος με τον μόλυβδο. Αυτό το ρεύμα το αποθηκεύει , και το παρέχει στη μοτοσυκλέτα κατά την εκκίνηση (για την μίζα) αλλά και για τους καταναλωτές ( φώτα, φλας κλπ). Η μπαταρία της μοτοσυκλέτας φορτίζεται και αποθηκεύει ρεύμα, όταν ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας ανεβάζει στροφές (παλαιά τεχνολογία), αλλά και σε κατάσταση χαμηλών στροφών αδράνειας στις μοτοσυκλέτες τελευταίας τεχνολογίας (χρήση εναλλάκτη). Η μπαταρία της μοτοσυκλέτας είναι σε μια συνεχή κατάσταση φόρτισης - αποφόρτισης.

Τεχνολογία και μπαταρία μοτοσυκλέτας

Οι μπαταρίες μοτοσυκλέτας προσεγγίζουν την ίδια αρχή λειτουργίας μολύβδου - οξέος μέσα από διαφορετικούς τρόπους. Οι διαθέσιμες τεχνολογίες είναι οι εξής :

 • Μπαταρίες μοτοσυκλέτας μολύβδου - οξέος. Πλάκες μολύβδου εμβαπτισμένες σε διάλυμα θειικού οξέος. Η πιο παλιά τεχνολογία. Για μοτοσυκλέτες παλαιάς τεχνολογίας αλλά και για πολύ συγκεκριμένα μοντέλα κατασκευαστών. Είναι συνήθως ανοικτού τύπου (έχουν πώματα) , και έχουν βαλβίδα εξαέρωσης με σωληνάκι.
 • Μπαταρίες μοτοσυκλέτας AGM. Ανάμεσα στις πλάκες μολύβδου υπάρχουν διαχωριστές απο υαλονήματα. Τα υαλονήματα αποροφούν και συγκρατούν τον ηλεκτρολύτη στο εσωτερικό τους, αποτρέποντας τη διάβρωση των πλακών. Έτσι έχουμε μεγαλύτερη αντοχή, μεγαλύτερη αξιοπιστία, και μεγαλύτερες εντάσεις ρεύματος σε δύναμη εκκίνησης.
 • Μπαταρίες τεχνολογίας ΑGM Gel. O υγρός ηλεκτρολύτης έχει αντικατασταθεί από ειδικό ηλεκτρολύτη σε μορφή ζελατίνας (Gel). Αυτή η τεχνολογία μας δίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία, χαμηλότερο ρυθμο αυτοεκφόρτισης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Συντήρηση της μπαταρίας

Η μπαταρία της μοτοσυκλέτας, πρέπει να είναι πάντα φορτισμένη για να αποδίδει σωστά αλλά και για να αντέχει στο κρύο. Μια φορτισμένη μπαταρία μπορεί να αποδίδει σωστά σε θερμοκρασίες μέχρι και -30ΟC!! H καλύτερη φροντίδα της μπαταρίας είναι να είναι πάντα φορτισμένη. Μερικές συμβουλές :

 • Σε μπαταρίες ανοικτού τύπου, συμπληρώνουμε απεσταγμένο νερό, όταν η στάθμη του ηλεκτρολύτη είναι κάτω από τα όρια. Τα κατώτερα όρια είναι σημεδεμένα επάνω στο σώμα της μπαταρίας.
 • Φορτίζουμε την μπαταρία όταν δεν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε την μοτοσυκλέτας μας. Αυτό συνήθως γίνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ελέγχουμε περιοδικά την κατάσταση φόρτισης και πράττουμε αναλόγως.
 • Φροντίζουμε οι πόλοι της μπαταρίας αλλά και τα καλώδια να είναι καθαρά, χωρίς σημάδια διάβρωσης.
 • Οι μπαταρίες τεχνολογίας AGM & Gel δεν χρειάζονται συμπλήρωμα υγρών. Χρειάζονται μόνο φόρτιση.
 • Χρησιμοποιούμε εξωτερικό φορτιστή - συντηρητή όταν σκοπεύουμε να αποθηκεύσουμε την μοτοσυκλέτα μας για μεγάλα χρονικα διαστήματα (ακινησια τον χειμώνα)
 • Βεβαιωνόμαστε ότι το σύστημα φόρτισης της μοτοσυκλέτας μας λειτουργεί σωστά. Αν δεν λειτουργεί σωστά και έχουμε υπερφόρτιση ή υποφόρτιση, τότε προκαλούμε ζημιά στην μπαταρία.

  Με κάθε επίσκεψη στο κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, παρέχουμε δωρεάν έλεγχο της μπαταρίας μοτοσυκλέτας, καθώς επίσης και του συστήματος φόρτισης αλλά και της μίζας του οχήματος. Με ηλεκτρονικό διαγνωστικό, σας ενημερώνουμε για την κατάσταση της μπαταρίας. Ο ίδιος έλεγχος πραγματοποιείται και κατά την τοποθέτηση καινούριας μπαταρίας. Σας ενημερώνουμε για τυχόν βλάβες ή διαρροές εντοπίσουμε οι οποίες μπορούν να βλάψουν την κατάσταση της μπαταρίας, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης. Διαθέτουμε λίστα συμβατότητας και αναβάθμισης μπαταριών μοτοσυκλέτας για όσους αναβάτες ζητάνε το κάτι παραπάνω από μια μπαταρία. Οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα και αν έχετε στην κατοχή σας, στο Ηλεκτρόνιο, θα βρείτε σίγουρα την μπαταρια μοτοσυκλετας που ζητάτε σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Διαθέτουμε μπαταριες μοτο για κάθε τύπο και μοντέλο μοτοσυκλέτας, scooter, snow mobile ή jet ski.

Εγγραφή στο Newsletter

Αρχική

Βρες μπαταρία για :

Κατάστημα

Tα προϊόντα μας

Υπηρεσίες

Βlog