Μπαταρίες φορτηγών
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αγοράστε μπαταρίες βαρέων οχημάτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα

Mπαταριες Φορτηγων, μπαταριες τρακτερ & μηχανημάτων

Στο Ηλεκτρόνιο, θα βρείτε μπαταρίες Winner για το φορτηγό, για το τρακτέρ ή οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό όχημα. Διαθέτουμε μπαταριες φορτηγων κλειστού τύπου, μηδενικής συντήρησης, καθώς επίσης και μπαταριες φορτηγων ανοικτού -  βαρέως τύπου.

Οι σειρά μπαταριών Winner Sprint SMF αποτελείται από μπαταριες φορτηγων και μπαταριες τρακτερ κλειστού τύπου. Είναι μπαταρίες τεχνολογιάς ασβεστίου οι οποίες δεν χρειάζονται συντήρηση. Με ένα ευρύ φάσμα, καλύπτουν ανάγκες βαρέων οχημάτων από 100Ah μέχρι 230Ah, και ampere εκκίνησης από 760CCA EN - 1100CCA EN. Σειρά Winner Sprint SMF είναι κατάλληλη για κάθε τύπο φορτηγού, επαγγελματικού και αγροτικού μηχανήματος.

Η σειρά Winner Sprint HD (Heavy Duty) αποτελείται από μπαταριες φορτηγων και μπαταριες τρακτερ ανοιχτού τύπου. Είναι μπαταρίες τεχνολογίας ασβεστίου με υψηλή απόδοση εκκίνησης. Είναι ανοιχτού τύπου, και χρειάζοτναι περιοδική συντήρηση. Είναι ιδανικές για μεγάλο φάσμα φορτηγών, τρακτέρ και χωματουργικών μηχανημάτων. Οι χωρητικότητες αποθέματος ξεκινάνε από 105Ah μέχρ 230Ah και ampere εκκίνησης από 760CCA EN - 1400CCA EN.  Εγγυημένη απόδοση, αντοχή και αξιοπιστία.

Η σειρά μπαταριών Winner Sprint SHD (Super Heavy Duty) αποτελείται από μπαταριες φορτηγων και μπαταριες τρακτερ ανοιχτού τύπου. Είναι ανοιχτού τύπου (χρειάζονται περιοδική συντήρηση), τεχνολογίας ασβεστίου με υψηλή απόδοση εκκίνησης. Είναι εξαιρετικά δυνατές μπαταρίες, πολύ ενισχυμένες. με δυνατότητα και για κυκλική χρήση. Έχουν ευρύτατο εφαρμογών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπαταριες φορτηγών, ως μπαταριες τρακτερ ή ως μπαταριες χωματουργικών μηχανημάτων. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, η σειρά Winner Sprint SHD είναι η κορυφαία επιλογή. Οι χωρητικότητες αποθέματος ξεκινάνε από 80Ah μέχρ 230Ah και ampere εκκίνησης από 680CCA EN - 1200CCA EN. Εγγυημένη απόδοση, αντοχή και αξιοπιστία σε κύκλους φόρτισης.

Εγγραφή στο Newsletter

Αρχική

Βρες μπαταρία για :

Κατάστημα

Tα προϊόντα μας

Υπηρεσίες

Βlog