Απολύμανση κλιματισμού A/C αυτοκινήτου και καμπίνας
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Απολύμανση κλιματιστικού & καμπίνας αυτοκινήτου με ΟΖΟΝ μόνο €30!!
(* για υφιστάμενους πελάτες του καταστήματος υπάρχει επιπλέον έκπτωση)

Διατηρήστε τον κλιματισμό του αυτοκινήτου σας καθαρό σαν καινούργιο χωρίς την χρήση χημικών. Απαλλάξτε το σύστημα κλιματισμού και το εσωτερικό του οχήματος σας από βλαβερά βακτήρια.

Στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ χρησημοποιούμε την γεννήτρια όζοντος της Hella Gutmann. Εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων και εξαφανίζει τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που δημιουργούν τις δυσάρεστες οσμές με απόλυτα φυσικό τρόπο χωρίς χρήση χημικών. Aπολυμαίνεται όλο το σύστημα των αεραγωγών κλιματισμού, καθώς και η καμπίνα των επιβατών. Συνιστάται ειδικά, αν οι επιβάτες είναι άτομα με χρόνιες αλλεργίες και οικογένειες με παιδιά.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες, που χρησιμοποιούμε, σάς εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή των μερών του εσωτερικού του αυτοκινήτου με βρέφη – παιδιά και άτομα με χρόνιες αλλεργικές παθήσεις.

Η διαδικασία απολύμανσης του κλιματισμού και της καμπίνας διαρκεί 45 λεπτά για τις περισσότερες περιπτώσεις. Για μεγάλα οχήματα ή πολύ βρώμικα εσωτερικά, ο χρόνος αυξάνεται.

Κλείστε ραντεβού στο 2313051303 ή συμπληρώστε τη φόρμα κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γιατί μυρίζει άσχημα ο κλιματισμός και η καμπίνα του αυτοκινήτου;

Όλοι θα θέλαμε το αυτοκίνητό μας να μυριζει πάντα σαν καινούριο.

Τα μικρόβια και οι μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτουμε την πάροδο του χρόνου, προκαλούν δυσάρεστες μυρωδιές και ανθυγιεινό για εμάς περιβάλλον. Η υγρασία που παραμένει στους αεραγωγούς του κλιματιστικού δημιουργεί μικροοργανισμούς και βακτήρια με αποτέλεσμα την άσχημη μυρωδιά, τη μούχλα κλπ. Τα μικρόβια από τις σκόνες, χώματα που επικάθονται στα υφάσματα, στις μοκετες και ταπετσαρία αφήνουν βλαβερούς μικροογανισμούς.

Foul Odor From AC wΕίναι γεγονός ότι τα βακτήρια έχουν την δυνατότητα να επιβιώσουν και να πολλαπλασιαστούν σχεδόν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αν δεν καταπολεμηθούν, έχουν την δυνατότητα να διπλασιάζονται κάθε 20 λεπτά. Εντός λίγων μόνο ωρών αποικίες βακτηριδίων θα έχουν εγκατασταθεί στο σαλόνι, τα πατάκια, την κονσόλα και τις υπόλοιπες εσωτερικές επιφάνειες. Κοινά βακτήρια όπως αυτά των ιώσεων, γρίπης, ecoli και norovirus μπορούν να ευδοκιμήσουν προκαλώντας μολύνσεις σε όποιον έρθει σε επαφή μαζί τους. 

Απολύμανση κλιματισμού και καμπίνας αυτοκινήτου με όζον

Το σύστημα απολύμανσης κλιματισμού με όζον, καταστρέφει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια και τους αλλεργιογόνους παράγοντες. Δεν εξαφανίζει μόνο την οσμή των τσιγάρων, της μούχλας, τις οσμές από κατοικίδια ζώα, λάδια, καύσιμα κ.τ.λ. αλλά και τους μύκητες που έχουν δημιουργηθεί. Η απολυμαντική δύναμη του όζοντος (ενεργό οξυγόνο) είναι πολύ μεγαλύτερη και από αυτή του χλωρίου.Ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού του αυτοκινήτου συνιστάται ειδικά, αν οι επιβάτες είναι άτομα με χρόνιες αλλεργίες και οικογένειες με παιδιά. Οι καινοτόμες τεχνολογίες, που χρησιμοποιούμε, σάς εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή των μερών του εσωτερικού του αυτοκινήτου με βρέφη – παιδιά και άτομα με χρόνιες αλλεργικές παθήσεις.

€30 - Aπολύμανση κλιματισμού αυτοκινήτου

0/10

0/10

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Αρχική

Βρες μπαταρία για :

Κατάστημα

Υπηρεσίες

Βlog

Αξιολογήσεις